The Gift Collection

Ladda ner hela vår stora Giveaways katalog.
I vår katalog hittar du bl. a. pennor, kontorstillbehör, reflexband, förstahjälpen kit, isskrapor, tändare, uv sensor, multikniv, nyckelringar, miniräknare, termometers, golfbollar och andra prylar för att sätta din logotyp eller reklam på.
 

Jackor / Fleece - Matterhorn

Matterhorn är välkänt varumärke för fleecekläder och funktionsjackor som hårt klimat och hårda påfrestningar.
I vår Matterhorn katalog hittar du jackor, västar och tröjor i alla möjliga utföranden givetvis för att Du skall hitta något efter ditt eget tycke.
 

Top Point

Klassiska giveaways & innovativ elektronik med produkter som håller måttet.
Du kan känna dig trygg när du använder produkter ur denna katalog. Vi ställer höga krav påvåra leverantörer. Miljö och etik mycket viktiga frågor för oss. Uppförandekoden Code of Conduct appliceras på alla produkter.

 

 

Namnbrickor och personal ID kort

Ge ett gott intryck med rätt identitet
I katalogen finner du allt vad gäller namnskyltar för personal identifikation samt kampanj brickor.
 

New Wave / Clique

Låt kreativiteten flöda
När vi tar fram en ny kollektion försöker vi alltid att tänka på att det både skall passa som profilplagg och yrkesplagg.
Tanken är att det skall skapas en komplett profillinje, med bra passform och bra hållbarhet.
 

ID Express 2015 profilkläder

Snabb och effektiv leverans från YP Reklam i Malmö AB.
ID Express är en kollektion som lagerförs i Sverige för snabb och effektiv leverans. Kollektionen innehåller produkter från välkända varumärken.
Givetvis med tryck eller brodyr!

 

Ernst Alexis skjortor i Malmö

Fullspäckad skjortkatalog på 100 sidor
Two Ply...
...Våra skönaste skjortor är tillverkade i tyger vävda med dubbeltvinnade garner. det kallar vi för Two Ply-kvalitet. det dubbeltvinnade garnet ger färgerna i tyget vacker lyster, samt en mjuk och följsam känsla när du bär plagget på dig. Alla våra artiklar i Two Ply har också en Easy Care-finish för att vara lika lätta att stryka som sköna att bära.
 

D&J Profilprodukter

Gott om valmöjligheter!
D&J har nöjet att erbjuda ett mycket brett sortiment av funktionella och estetiska produkter för både hem och fritid. Vi arbetar kontinuerligt med att bredda vårt sortiment och göra det ännu intressantare för dig som kund.

I dagsläget är det framför allt sex starka varumärken som kompletterar varandra och ger många valmöjligheter. Nightingale är praktiska basprodukter, Queen Anne kombinerar god kvalitet med bra pris inom samtliga produktgrupper. Lord Nelson är något exklusivare och mer stilrent, alltid med hög kvalitet och Lord Nelson Victory, som endast finns inom bädd & bad, ger en smak av lyx och flärd med sin exklusivitet i både design och kvalitet. Dessutom hittar du hos oss vackra textilier från Kosta Linnewäfveri och klassiska metallprodukter från Orrefors Jernverk.